vineri, 25 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Polițiștii constănțeni au reținut un cetățean american. Acesta este acuzat că a drogat și violat doi tineri

Polițiștii constănțeni au reținut un cetățean american. Acesta este acuzat că a drogat și violat doi tineri

Doi tineri din Medgidia acuză un cetățean american că i-ar fi drogat după care i-a violat. Ei au depus o plângere la poliție.

IPJ Constanța precizează că la data de 12.06.2017, doi tineri din municipiul Medgidia, în vârstă de 20, respectiv 21 de ani, au reclamat faptul că bărbatul în cauză le-ar fi administrat un produs medicamentos (benzodiazepine), după care ar fi fost agresați sexual de către acesta.

În urma cercetărilor, polițiștii l-au identificat pe cetățeanul american D.E.-T., în vârstă de 35 de ani, domiciliat în Constanța. În locuința americanului au fost descoperite  30 de flacoane de produse medicamentoase care conțin benzodiazepine.

De asemenea, polițiștii au ridicat din locuința suspectului 5 laptopuri, un DVR, 7 telefoane mobile, mai multe medii electronice de stocare a datelor și diferite obiecte destinate obținerii satisfacției sexuale.

Cetățeanul american a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, iar astăzi, 26 iunie 2017, va fi  prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *