Acasă > Politia in actiune > Polițiștii constănțeni, în colaborare cu lucrătorii SC. RAJA SA, au efectuat descinderi în forţă în zonele rău famate ale orașului .

Polițiștii constănțeni, în colaborare cu lucrătorii SC. RAJA SA, au efectuat descinderi în forţă în zonele rău famate ale orașului .

Oamenii legii au verificat sute de persoane de etnie rromă care locuiesc fără forme legale, precum și câteva zeci de locuințe, pentru a vedea  dacă sunt racordate legal la sistemul de apă și canalizare. Oamenii legii au descins la 59 de locuințe din Piața Chiliei și de pe strada Atelierelor și au descoperit că o mare parte din cele peste 600 de persoane verificate locuiau fără forme legale la Constanța. 53 de persoane au primit atenționări, iar 12 au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Constanța. 10 lucrători ai SC RAJA SA au participat activ în misiunea polițiștilor verificînd, la fiecare adresă în parte, dacă locuințele sunt racordate legal la rețeaua de apă și canalizare. Polițiștii au avut acțiuni și pe linie rutieră. 42 de autoturisme au fost verificate și au fost aplicate zeci de amezi usturătoare șoferilor indisciplinați în trafic. 12 persoane au ajuns la sediul Poliției Municipiului Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *