Polițiștii din Năvodari au reținut, noaptea trecută, doi hoți care încercau să sustragă combustibil

Patrulele mixte formate din poliţiştii din Năvodari şi cei de la Poliţia Naţională veghează la siguranţa năvodărenilor. Noaptea trecută, oamenii legii au reuşit să prindă doi tineri la scurt timp după ce aceştia au furat combustibil din rezervoarele mai multor maşini parcate. Poliţiştii au acţionat imediat şi au dat de urma suspecţilor la doar cîteva minute după comiterea infracţiunii.

Potrivit spuselor şefului Poliţiei Locală Constantin Neculea, oamenii legii au acționat cu cea mai mare promptitudine:  “Echipajul mixt de poliţie format de 2 poliţişti de la Poliţia Locală şi unul de la Poliţia Naţională s-a deplasat în spatele blocului 16 EST unde au surprins doi tineri cu varste cuprinse intre 22 şi 24 de ani. In urma cercetărilor acestia au recunoscuti că sustrageau motorina din autoturismele proprietate personala parcate.”

Asupra celor doi tineri, unul din Constanţa şi celălalt din Tîrgu Mureş, au fost găsite şi dovezile incriminatoare. Rucsacele pe care le purtau erau pline cu bidoane de plastic şi un furtun cu care trăgeau motorina din rezervorul maşinilor. Tinerii au fost preluaţi de Poliţiştii de la Naţională şi conduşi la secţie pentru a da declaraţii. Ei sunt cercetaţi penal în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *