Polițiștii vor organiza razii în week-end!

Polițiștii constănțeni sunt cu ochii pe șoferi! Noaptea trecută, mai multe echipaje de la Rutieră s-au organizat în filtru pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din oraș. Rând pe rând, zeci de mașini au fost trase pe dreapta,  iar conducătorii auto au fost luați pe nepregătite și supuși etilotestului Drager!

Zona Dacia a fost împânzită, noaptea trecută, de echipajele Serviciului Poliției Rutiere Constanța, la startul unei ample acțiuni de depistare a celor care se urcă băuți la volan.  S-au așezat strategic într-unul din punctele cele mai circulate din oraș.

“Astfel de acțiuni inopinate cu blocarea unui întreg sens de circulație, sunt foarte eficiente din punctual nostrum de vedere, întrucât permit controlul unui număr foarte mare de autovehicule și identificarea persoanelor care se află sub influența băuturilor alcoolice”, a declarat scms. Ciprian Sobaru, șef SPR Constanța.

Niciun șofer nu a trecut de filtrul rutier, fără să nu fie testat pentru determinarea alcoolemiei. Cei care au fost prinși pe picior greșit, s-au ales cu amenzi și au rămas și fără permis de conducere.

“Am băut o bere acum 4,5 ore […] am fost cu soția la spital și am aflat că este însărcinată […] am băut de fericire”, a spus unul dintre șoferi.

Chiar și șoferii care au trecut cu brio etilotestul, au trăit emoții la cote maxime. Unii dintre ei au fost opriți, pentru prima oară de Poliție. Unde mai punem că au fost și asaltați de camerele  de luat vederi. Dintre cei opriți în trafic, majoritatea a apreciat acțiunea preventivă a polițiștilor și consideră că raziile ar trebui să fie mai dese. Politiștii de la Rutieră spun că astfel de acțiuni vor avea loc și în week-end, la malul mării.

R Andreea Barbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *