Acasă > Politica > Ponta își lansează candidatura la prezidențiale

Ponta își lansează candidatura la prezidențiale

Preşedintele PSD, Victor Ponta, va vorbi, în această seară, la Craiova, în faţa a 6.000 de social-democraţi reuniţi într-o şedinţă lărgită a Consiliului Naţional, despre realizările sale ca premier şi mai ales despre candidatura pentru fotoliul de preşedinte al Românei. Cu această ocazie el va cere sprijinul colegilor de partid.

Având în vedere apropiatele alegeri prezidenţiale, partidele încearcă prin Congrese şi Consilii să-şi desemneze candidaţii pentru cea mai înaltă funcţie în stat. După Congresul comun PNL-PDL, în care au ieşit la rampa cei doi candidaţi interni, Klaus Johannis şi Cătălin Predoiu a venit şi vremea ca astăzi social democraţii să contracareze în materie de imagine prin organizarea unui Consiliu Naţional în care premierul Victor Ponta este aşteptat să-şi anunţe, oficial, candidatura pentru Cotroceni.

La lucrările Consiliului Naţional PSD iau parte membrii aleşi la Congresul PSD de anul trecut. Judeţul Constanța va fi reprezentat de 27 de membri cu drept de vot însă, având în vedere că este un Consiliu extins, delegaţia de la malul mării va număra 75 de persoane. La Craiova, judeţul unde PSD a luat cel mai mare număr de voturi din ţară la alegerile europarlamentare, participă peste 5000 de social democraţi.

Redactor: Silviu Calotă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *