Acasă > Social > Posturi vacante în Ministerul Afacerilor Interne

Posturi vacante în Ministerul Afacerilor Interne

Ministerul Afacerilor Interne anunță că organizează concursuri  pentru ocuparea a 1.500 de posturi vacante de ofițer prin trecerea din corpul agenților/subofițerilor/maiștrilor militari.

Cele mai multe locuri sunt la Inspectoratul General al Poliției Române (841) și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (251).

Detaliile despre organizare, perioada de înscriere și documentele necesare se găsesc pe paginile structurilor MAI (IGPR, IGSU, IGJR și IGPF),  la secțiunea carieră.

https://www.politiaromana.ro/…/ca…/posturi-scoase-la-concurs
https://www.igsu.ro/index.php?pagina=anunturi_ru
http://www.jandarmeriaromana.ro/posturi-concurs
https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/n-cariera-18/

Spre exemplu, pe  2 august la avea loc un concurs pentru ocuparea funcţiei de șef al Inspectoratului de Poliție Județean I la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, cu recrutare din sursă internă.

Concursul se va desfășura la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române din str. Mihai Vodă nr. 4 – 6, Sectorul 5, Bucureşti şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale.

Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00.

În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.

Sursa: MAI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *