Acasă > Politica > PPDD comunică … prin comunicate

PPDD comunică … prin comunicate

Pentru a nu fi uitat de alegători şi, totodată, pentru a-şi face cunoscute poziţiile şi opiniile referitoare la diverse aspecte de ordin politic sau economic, Partidul Poporului – Dan Diaconescu (PPDD) a început să transmită presei, aproape zilnic, unu-două comunicate. Deşi comunicarea se face la nivel central, PPDD Constanţa le preia şi le transmite jurnaliştilor astfel încât şi electoratul de la malul mării să ţinut la zi cu informaţiile. Spre exemplificare vă prezentăm ultimele două comunicate remise presei de PPDD.

Rezistă tentaţiei Mişcarea Populară!?

,,Partidul Poporului – Dan Diaconescu îşi consolidează poziţia de cea mai importantă  forţă politică a opoziţiei şi tinde să devină cel de-al doilea partid politic din România, în urma migrărilor masive din Partidul Democrat Liberal către Miscarea Populară.
Toti cei 50 de parlamentari, 31 de primari, peste 100 de viceprimari, peste 3.200 de consilieri locali şi judeţeni ai Partidului Poporului – Dan Diaconescu rămân consecvenţi principiilor şi valorilor asumate în faţa celor care le-au dat votul în anul 2012 şi vor promova constant interesele tuturor românilor din ţară şi diaspora.
Acţiunea de reevaluare a organizaţiilor judeţene, aflată în plină desfăşurare, evidenţiază stabilitatea, forţa şi tendinţa crescătoare a PP-DD, precum şi aprecierea de care se bucură aleşii locali ai partidului în comunităţile pe care le reprezintă.
Dan Diaconescu şi PP-DD sunt permanent alături de români şi vor fi la fel de receptivi la problemele şi propunerile acestora”.

Orice, pentru capital electoral

,,Partidul Poporului – Dan Diaconescu condamnă  transformarea de către Guvern şi Preşedinţie a privatizării CFR Marfă, un proces strategic pentru economia românească, în dispută politică, afectând în acest mod interesul naţional şi credibilitatea ţării pe plan extern.
Loviturile pe care şi le aplică, profitând de acest moment, preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta, sunt acţiuni care au ca scop câstigarea de capital politic şi nu ţin seama nici de interesele statului român, încă proprietar al companiei, şi nici de cele ale angajaţilor care, la fel ca şi în alte cazuri de privatizări eşuate, riscă să-si piardă locurile de muncă.
Faptul că Traian Băsescu încearcă să aşeze responsabilitatea privatizării în braţele lui Victor Ponta, iar acesta încearcă să scape de ea aruncând-o în curtea liberalilor, partenerii de coaliţie, dovedeşte că niciunul dintre adversarii din această dispută politică nu are convingerea că va fi o privatizare de succes, ci un eşec răsunător.
Solicităm imperativ preşedintelui şi prim-ministrului să lase de o parte orgoliile personale şi să acţioneze, măcar în al doisprezecelea ceas, în interesul poporului român.
Având în vedere experienta “Oltchim” si modul brutal în care Victor Ponta a intervenit în defavoarea combinatului Oltchim si a angajatilor acestuia, blocând semnarea contractului de către Dan Diaconescu si salvarea unui obiectiv strategic al României, Partidul Poporului – Dan Diaconescu va monitoriza îndeaproape atât procesul de privatizare al CFR Marfă cât si maniera în care presedintele si premierul vor gestiona situatia pe care au generat-o, strict în interesul statului român si nu în favoarea formatiunilor politice pe care le reprezintă sau urmează să le înfiinteze”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *