miercuri, februarie 19, 2020
Acasă > Administratie > Preavize la ANAF

Preavize la ANAF

185 de angajaţi ai Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Constanţa vor primi luni preavize. Cu toate că reprezentanţii ANAF nu au emis încă o listă oficială, surse din cadrul instituţiei au confirmat că s-au stabilit deja salariaţii care riscă să îşi piardă locul de muncă. La nivelul ţării, aproximativ 2.000 de persoane riscă să rămână fără loc de muncă în urma procesului de reorganizare al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. Numai în judeţul Constanţa, 185 de salariaţi au primit, luni, preavize.

“O parte dintre funcţionarii publici vor primi preavize şi vor avea posibilitatea să opteze, în cadrul numărului total de posturi invocat în funcţie de pregătirea fiecăruia, pentru ocuparea unuia dintre posturile alocate activităţilor deficitare. În următoarele şapte zile, lista tuturor posturilor vacante va fi definitivată, publicată la sediile unităţilor fiscale teritoriale ale ANAF şi postată pe Portal pentru a putea fi consultată de către toţi funcţionarii publici. În cazurile în care pentru acelaşi post optează doi sau mai mulţi funcţionari publici, se va organiza concurs pentru ocuparea funcţiei de execuţie sau de conducere.”, se arată într-un comunicat remis de ANAF.

Reamintim că, în urma reorganizării ANAF, se vor crea opt direcţii regionale, care vor prelua funcţiile mai multor instituţii locale: Garda Financiară, Direcţia Generală a Finanţelor Publice şi Direcţia Regională Vamală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *