Prefectul Palaz îşi sărbătoreşte ziua de naştere

Claudiu Iorga Palaz, reprezentant al Guvernului în teritoriu din 2009, împlineşte astăzi 41 de ani.

Recent, Palaz a fost ales preşedinte al Comisiei de disciplină pentru înalţi funcţionari publici, care s-a întrunit la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în actuala componenţă, stabilită prin decizia nr. 91 din 27 septembrie 2011 a premierului Emil Boc.

 Înainte de a fi numit prefect în 2009, chiar de către ministrul Turismului, Elena Udrea, Palaz a fost subprefect, timp de trei ani, din 2006 până în 2009. Mai înainte a ocupat funcţia de secretar general, între 2001 şi 2006, în cadrul Instituţiei Prefectului, iar între 1996 şi 2000 a ocupat funcţia de consilier juridic în cadrul Primăriei Constanţa.

Actualul prefect este absolvent al unui curs postuniversitar la Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”, Colegiul de Apărare – specializarea Securitate şi bună guvernare, curs de formare strategică privind planificarea şi implementarea politicilor în cadrul proiectului PHARE. În perioada 2006 – 2007 a urmat cursurile programului de Formare Specializată destinat înalţilor funcţionari publici la Institutul Naţional de Administraţie Bucureşti, în 2006 – un curs al managementului situaţiilor de urgenţă, un atestat privitor la rolul prefecţilor şi subprefecţilor în administraţia publică din România şi altul în managementul funcţiei publice în perspectiva aderării la UE. De asemenea, deţine certificate de cursuri urmate în cadrul Institutului Naţional de Administraţie Bucureşti. Este absolvent al Liceului Mircea cel Bătrân, al Facultăţii de Drept – Universitatea Ecologică Bucureşti şi a unui master la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” – specializarea Optimizarea transporturilor navale.

Sursa: www.ziuaconstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *