vineri, septembrie 20, 2019
Acasă > Administratie > Prefectul pregătește ordinul de suspendare a șefului CJC

Prefectul pregătește ordinul de suspendare a șefului CJC

Şeful Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost, vineri, arestat preventiv, pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de magistrații Tribunalului Constanţa. Decizia nu este definitivă, iar avocații lui Nicuşor Constinescu au depus două contestații.

În urma arestării preventive a șefului CJC, prefectul Constanţei, Ion Constantin a primit actele necesare emiterii ordinului de suspendare din funcţie a preşedintelui CJ Constanţa de la Tribunalul Constanţa.

„Am primit actele necesare de la Tribunal. Referatul este întocmit, dar am termen 48 de ore pentru a emite ordinul de suspendare. Astăzi am fost într-o vizită în judeţ pentru a vedea care este situaţia privind riscul şi combaterea inundaţiilor. Probabil mâine dimineaţă voi emite ordinul de suspendare din funcţie a preşedintelui CJ Constanţa“, a declarat prefectul Ion Constantin pentru ZIUA de Constanţa.

Acesta ar fi al doilea ordin de suspendare emis pe numele preşedintelui Cj Constanţa, după ce în 2014 Nicușor Constantinescu a fost suspendat din funcție de către prefectul Radu Volcinschi. Prin ordinul 431/11.08.2014, se constata suspendarea de drept a mandatului Președintelui  Consiliului Județean Constanța, Constantinescu Nicușor Daniel, ca urmare a măsurii de arestare preventivă impusă atunci de Curtea de Apel Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *