Acasă > Economie > Premieră în România. Trenul turistic ”Transilvania Train” pornește în călătorie

Premieră în România. Trenul turistic ”Transilvania Train” pornește în călătorie

În România va circula un tren turistic, inspirat de celebrul Orient Express.

CFR Călători anunță că Transilvania Train va porni la drum joi, 31 august, din Gara Brașov.

Primul tren turistic românesc va circula în perioada 31 august – 3 septembrie 2017 într-o zonă de Românie pitorească pe ruta Brașov – Sighișoara – Mediaș – Alba Iulia – Sebeș – Sibiu – Făgăraș – Brașov.

”Călătoria cu Orient Expressul de România reprezintă, pentru cei care și-au rezervat deja bilete, un prilej ideal de socializare, o experiență unică de vacanță, reunite nu doar într-un clasic pachet turistic, ci și într-un un pachet cultural.

Proiect organizat de către câțiva tineri entuziaști, în parteneriat cu CFR Călători, după modelul celebrului tren Orient Express,  Transilvania Train este trenul eveniment, trenul poveste și experiență de călătorie”, precizează compania.

Potrivit CFR Călători, timp de 4 zile, participanții vor intra în atmosfera tradițiilor și obiceiurilor cu specific transilvănean, bucurându-se de activități recreative și educative unice, de la degustări de vin sau prânzuri câmpenești în regiuni cu încărcătură culturală, la diverse ateliere de lucru – arhitectură săsească, echitație sau țiglărie.

Programul include și evenimente exclusiviste și rare, cum ar fi concertul de muzică clasică din Piața Mică din Sibiu sau concertul de orgă la Biserica Evanghelică din Sebeș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *