Acasă > Administratie > Președintele CJ, rupt de realitatea din teritoriu? – dezbatere la În Arenă

Președintele CJ, rupt de realitatea din teritoriu? – dezbatere la În Arenă

Evenimentele care s-au succedat în ultimul an cu privire la președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, și multitudinea de dosare penale în care este acuzat, au iscat dispute cu privire la succesiunea acestuia și la cine va fi viitorul șef al județului nostru.

Deși mai este un an și jumătate până la alegerile locale din 2016, mai multe persoane se gândesc să candideze pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, iar unele dintre ele și-au anunțat deja candidatura.

Care sunt problemele din teritoriu, care este relația dintre Consiliul Județean Constanța și administrațiile publice locale, este interesată sau nu conducerea CJC de dezvoltarea unitară a tuturor localităților, ce este de făcut pentru creșterea calității traiului în mediul rural, sunt doar câteva dintre întrebările la care vor răspunde, în cadrul emisiunii “În Arenă”, Valentin Vrabie, primarul comunei Peștera și Dumitru Bădrăgan, președintele filialei județene a Partidului România Unită.

Emisiunea “În Arenă” este realizată și moderată de Lavinia Siclitaru și poate fi vizionată, cu începere de la ora 18:00, numai la postul Litoral TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *