marți, 22 septembrie 2020
Acasă > Social > Preşedinţii Asociaţiilor de proprietari din Mangalia s-au întâlnit cu primarul Cristian Radu

Preşedinţii Asociaţiilor de proprietari din Mangalia s-au întâlnit cu primarul Cristian Radu

Reabilitarea blocurilor și branșarea centralelor la rețeaua de gaze naturale au fost principalele puncte de pe agenda întâlnirii.  Peste 100 de președinti ai Asociațiilor de proprietari din Mangalia au fost prezenți la dezbaterile cu municipalitatea.

Pentru a beneficia de confortul dorit și totodată de facturi mai mici la întreținere, o soluţie ar fi atragerea de investitori care au proiecte sustenabile pe partea de mansardare. Însă cu obligaţia ca aceştia să reabiliteze termic imobilele fără a implica costuri suplimentare din partea municipalității sau a locatarilor.

Pentru ca proiectul să dea roade este nevoie de acordul tuturor locatarilor dintr-un bloc. Mansardarea se va face în urma unei expertize tehnice, supuse avizării la Inspectoratul de Stat în Construcții.

La întâlnire au participat şi reprezentanţii furnizorului de agent termic. Aceştia au precizat că până la sfârşitul anului toate centralele mari din oraş vor fi racordate la gaz, ceea ce ar putea duce la o diminuare a preţului gigacaloriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *