Acasă > Sport > Prestație modestă

Prestație modestă

Evoluție dezamăgitoare pentru selecționata divizionară în al doilea meci al cantonamentului din Antalya. Echipa pregătită de Anghel Iordănescu a învins cu 1-0 pe Sioni Bolnisi, formație aflată pe locul 14, în prima ligă georgiană. Singurul gol al partidei a fost marcat de Dumitraș, în minutul 64.

Pe o ploaie insistentă și în fața unui stadion gol, selecționata divizionară s-a chinuit 90 de minute în fața unei formații modeste din Georgia. Sioni Bolnisi ocupă locul 14 în prima ligă gruzină. Într-o alcătuire care a cuprins numeroși tineri, echipa pregătită de Anghel Iordănescu a jucat bătrânește, fără vlagă și fără inspirație. După o repriză  din cale afară de plictisitoare, selecționeru a introdus câțva jucători cu experiență,dar aspectul jocului nu s-a schimbat prea mult. Doar Raul Rusescu a adus la rampă câteva execuții ceva mai reușite. La capătul uneia dintre ele Dumitraș a marcat unicul gol al meciului. Ținând cont de valoarea foarte scăzută a adversarului, rezultatul poate fi considerat ca dezamăgitor, în ciuda victoriei finale.

Sâmbătă, 14 februrie, selecționata divizionară susține ultimul meci din acest stagiu. Va juca, de la ora 17,00, cu Republica Moldova, un adversar superior georgienilor.

Redactor: Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *