duminică, februarie 23, 2020
Acasă > Administratie > Preț mai mic la gigacalorie, facturi mai mari! Doar la Constanța…

Preț mai mic la gigacalorie, facturi mai mari! Doar la Constanța…

Constănțenii sunt nemulțumiți de cuantumul facturilor la întreținere, în special la căldură, pentru luna noiembrie. Deși primarul Radu Mazăre anunța în urmă cu o lună, cu surle și trâmbițe, că prețul gigacaloriei a scăzut la Constanța cu 15% prin contribuția financiară, directă, acordată de Guvernul Ponta III, în aceste zile dinaintea sărbătorilor de iarnă, cetățenii municipiul s-au trezit cu facturi exorbitante la căldură.

Cu prilejul ședinței Consiliului Local, primarul municipiului Constanța, Radu Mazăre, a declarat că i s-a adus la cunoștință faptul că în noiembrie 2014 facturile au fost mai mari decât în noiembrie 2013. Mazăre a motivat aceste diferențe dintre facturi prin faptul că în noiembrie 2014,  temperaturile au fost mai scăzute decât în noiembrie 2013, aspect care, susține el, poate fi verificat la INMH.

Prezentă la eveniment, Nela Ștefan, directorul interimar al RADET Constanța, a declarat că acest lucru este posibil să se întâmple și în luna decembrie 2014, din aceleași motive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *