joi, 13 august 2020
Acasă > Politica > Prima și ultima confruntare, înainte de alegeri

Prima și ultima confruntare, înainte de alegeri

Miercuri va avea loc o dezbatere publică la care vor fi prezenți, la propunerea liderului PSD Victor Ponta, toți candidații la fotoliul de președinte al României. Dezbaterea este organizată de Institutul pentru Politici Publice – IPP.

“Din dorința ca înaintea primului tur de scrutin să existe măcar o dezbatere electorală cu participarea candidaților cotați cu cele mai mari șanse de a câștiga alegerile prezidențiale 2014, Institutul pentru Politici Publice (IPP) acceptă condițiile privind formatul dezbaterii solicitate de candidatul Alianței PSD – UNPR – PC, domnul Victor Ponta. Domnul Ponta, candidatul dintre cei 6 invitați la sfârșitul săptămânii trecute de IPP într-un format de dezbatere electorală ce ar fi permis o mai bună înțelegere, de către electorat, a viziunii principalilor candidați (în ordinea preferinței din cele mai recente sondaje) cu privire la dezvoltarea și securitatea României în următorii ani, a condiționat prezența la o asemenea dezbatere de invitarea tuturor celor 14 candidați înscriși în campania electorală”, se arată într-un comunicat al IPP.

Liderul PSD, Victor Ponta, a precizat că a condiționat prezența sala dezbatere de invitarea tuturor candidaților.

“Eu am răspuns că merg cu o singură condiție, să fie invitați și cei ceilalți candidați. Respect toți contracandidații și toți alegătorii acestor contracandidați”, a precizat Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *