Primăria Mihail Kogălniceanu a pregătit surprize pentru copii

  •  
  •  
  •  
  •  

Cu prilejul  Zilei Internaţionale a Copilului, reprezentanţii administraţiei publice din Mihail Kogălniceanu au pregătit numeroase surprize pentru cei mai mici locuitorii ai comunei, unele dintre ele urmând a fi ,,descoperite” înainte de data de 1 iunie.

În acest sens, astăzi, începând cu ora 9:30, vor fi sărbătoriţi copiii din satele Piatra şi Palazu Mic, precum şi cei din Grupul Social Sibioara. În incinta Căminului Cultural din satul Piatra, micuţii vor prezenta un spectacol artistic la finalul caruia toţi cei prezenţi vor primi cadouri din partea autoritatii locale.
Manifestările dedicate zilei copilului vor continua sâmbătă, când, începând cu ora 11:00, în Parcul Tineretului, se va desfăşura un spectacol interactiv în cadrul căruia vor evolua câteva dintre personajele lor preferate, eroi ai desenelor animate şi filmelor pentru copii. ,,Goofy va prezenta un moment de jonglerie şi comedie, Donald şi Daisy au pregatit o piesă de teatru interactiv, animaţie, poveşti şi activităţi educative. Hello Kitty va prezenta un regal de cântece pentru copii, în timp ce Pantera Roz va veni în faţa copiilor cu un număr spectaculos de acrobaţie, echilibristică şi contorsionism, iar trei prinţese dansatoare din seria Barbie vor prezenta elemente de dans contemporan, balet şi gimnastică. Show-ul face parte din turneul Prichindel Fest, desfăşurat şi în alte localităţi din judeţ”, ne-a destăinuit primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuţa Daniela Belu. Totodată, de la petrecere nu vor lipsi ansamblurile artistice din Mihail Kogălniceanu. Astfel, pe scenă vor urca dansatorii de la ansamblul românesc ,, Mocăncuţa,, membrii ansamblui aromân ,,Vanghilizmo”, membrii ansamblului turco-tătar ,,Yildizlar”, dar şi trupa de dans modern ,,Noa Dance”.
În cadrul spectacolului, primarul Ancuţa Daniela Belu îi va premia pe elevii care au participat şi au obţinut premii la diverse olimpiade. ,,Comuna Mihail Kogălniceanu se poate lăuda cu elevi care au obţinut premii la fazele locale, judeţene şi chiar naţionale la diverse olimpiade. Pentru ei, dar şi pentru profesorii îndrumători, administraţia publică locală a pregătit premii cuprinse între 100 şi 500 de lei, în funcţie de nivelul la care a ajuns şi a câştigat cel premiat”, a menţionat edilul şef al comunei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *