Acasă > Administratie > Primăria Năvodari. Concurs pentru ocuparea a 6 posturi vacante

Primăria Năvodari. Concurs pentru ocuparea a 6 posturi vacante

Primăria Năvodari organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi contractuale vacante:
-2 posturi – muncitor calificat, treaptă profesională I – studii generale/medii – vechime în muncă minim 9 ani – pe perioada postimplementare a proiectului “Construire Centru de Afaceri”- pana la data de 03.11.2020 – Compartiment Implementare Proiecte-Fonduri Europene.
-1 post – inspector de specialitate, gradul II (inginer de sistem)-studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta in domeniul tehnic, curs ECDL complet – vechime în specialitatea studiilor minim 6 luni- pe perioada postimplementare a proiectului “Construire Centru de Afaceri”- pana la data de 03.11.2020 – Compartiment Implementare Proiecte-Fonduri Europene.
-1 post – inspector de specialitate, gradul II (economist) – studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta in domeniul economic, vechime in specialitatea studiilor minim 6 luni- pe perioada postimplementare a proiectului “Construire Centru de Afaceri”- pana la data de 03.11.2020 – Compartiment Implementare Proiecte-Fonduri Europene.
1 post – inspector de specialitate, gradul debutant (economist) – studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta in domeniul economic – pe perioada postimplementare a proiectului “Construire Centru de Afaceri”- pana la data de 03.11.2020 – Compartiment Implementare Proiecte-Fonduri Europene.
1 post – administrator, treaptă profesională I – studii medii- vechime în munca minim 5 ani, vechime in functia de administrator de imobile minim 2 ani, atestat administrator de imobile – Serviciul Administrativ.

Concursul se organizează la sediul Primăriei  Năvodari, astfel:
– 31.01.2019, ora 10.00 – proba scrisă pentru posturile vacante de inspector de specialitate – gradul II, inspector de specialitate – grad debutant, administrator – treaptă profesională I.
– 31.01.2019, ora 13.30- proba practică pentru posturile vacante de muncitor calificat-tr.prof.I;
– interviul va avea loc în maximum 4 zile lucrătoare de la dată susținerii probei scrise, respectiv a probei practice.
Candidații trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute de art.3 din Hotărârea Guvernului nr. 286/2011 privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcțiilor contractuale, cu modificările și completările ulterioare.
În vederea participării la concurs, candidaţii depun dosarul de concurs în termen de 10 zile lucrătoare de la dată publicării anunţului în Monitorul Oficial pentru ocuparea unui post vacant, respectiv de la data de 07.01.2019 până la data de 21.01.2019, inclusiv.

Condițiile generale și specifice de participare la concurs, tematica si bibliografia stabilită se afișează la sediul Primăriei Orașului Năvodari și pe site-ul Primăriei Orașului Năvodari www.primaria-navodari.ro.
Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei orașului Năvodari și la secretariatul comisiei de concurs din cadrul Compartimentului Resurse Umane – telefon 0241/761603 sau 0241/760353.

Sursa: Comunicat Primăria Năvodari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *