Primăria Năvodari cumpără vidanje pentru zonele fără canalizare

  • 41
  •  
  •  
  •  

Primăria Năvodari ia măsuri pentru a veni în sprijinul celor care locuiesc în zonele în care nu există rețea de canalizare.

Este vorba despre zona de nord a orașului, precum și de Mamaia Sat, unde ar urma să fie asigurat un serviciu de vidanjare.

Primarul Florin Chelaru a anunțat că în ședința de săptămâna trecută a Consiliului Local Năvodari a fost prezentat un proiect de hotărâre privind întocmirea unui studiu de fezabilitate legat de efectuarea serviciului de vidanjare în zonele în care nu există rețea de canalizare.

Ca primă măsură, autoritățile locale urmează să achiziționeze 1 sau 2 vidanje.

Edilul a explicat că această soluție a fost aleasă în condițiile în care pentru zona de nord a orașului Năvodari  și pentru Mamaia Sat nu există surse de finanțare din proiecte europene, din proiecte de dezvoltare locală sau bani din fonduri locale pentru realizarea unei rețele de canalizare.

One thought on “Primăria Năvodari cumpără vidanje pentru zonele fără canalizare

  1. Sa gasit solutia. Vidanje in loc de canalizare de parca acum nu s-ar vidanja. Sau altul este scopul si primaria nu il spune. De ce nu trece Mamaia Sat la Constanta care are banii necesari sa faca canalizarea ? Mamaia sat a devenit oras ca sa umple buzunarele primariei Navodari nu sa beneficieze de ceva, iar acum se vede ca vidanjarea miroase urat mai ales vara dar acest lucru nu deranjeaza primaria care are taxe mai mari decat municipiul Constanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *