Primăria Năvodari face cinste cu proiectul casei tinerilor care au primit teren în baza Legii 15

Tinerii din Năvodari care au primit teren în baza Legii 15/2003 pentru a-şi construi o casă au toate motivele de a se apuca cât mai repede de treabă. Şi asta pentru că Primăria Năvodari a decis să le acorde un sprijin suplimentar şi le pune la dispoziţie, gratuit, nu mai puţin de 18 modele de casă, din care fiecare familie să-şi aleagă căminul ideal.

Costurile au fost suportate integral de către primărie, a anunţat edilul şef Nicolae Matei, administraţia găsind înţelegere şi un preţ bun la firma Sabimo Proiect, din Constanţa, care a realizat cele 12 machete, în format 3D, pentru ca tinerii din Năvodari să nu mai fie nevoiţi să cheltuie bani şi pentru proiecte. Mai mult, primarul Nicolae Matei a anunţat că administraţia locală va suporta, din fondurile oraşului, costurile legate de studiul geotehnic, autorizaţia de construcţie, PUD-ul, precum şi toate avizele necesare de la restul instituţiilor, pentru fiecare casă în parte, astfel încât tinerii chiar să simtă că sunt sprijiniţi în realizarea primului mare pas din viaţa lor. Nicolae Matei a precizat că cei 64 de tineri care au primit terenuri pentru casă în baza Legii 15/2003 sunt aşteptaţi zilnic la sediul primăriei, între orele 09.00 şi 12.00, de luni până vineri, pentru a-şi alege, din modelele disponibile, casa preferată.
Vă prezentăm, alăturat, și modelele puse la dispoziție tinerilor. Primarul Orașului Năvodari, Nicolae Matei, urează tinerilor: Fericire, casă de piatră și, mai ales, sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *