sâmbătă, 19 septembrie 2020
Acasă > Administratie > Primăria Năvodari. Mai multe spaţii verzi pentru locuitorii oraşului

Primăria Năvodari. Mai multe spaţii verzi pentru locuitorii oraşului

parcuri-NavodariPrimăria Năvodari vrea ca în acest an să creeze noi spaţii verzi de care să se bucure locuitorii oraşului.

Acestea urmează să fie înfiinţate în diferite cartiere şi să cuprindă şi  locuri de joacă pentru cei mici.

Pentru realizarea obiectivului, autorităţile locale din Năvodari au înaintat un memoriu de prezentare către Agenția pentru Protecția Mediului Constanța.

Se aşteaptă astfel obținerea autorizației de mediu pentru proiectul „Îmbunătățirea mediului urban prin amenajarea de parcuri, scuaruri publice și spații verzi în orașul Năvodari”.

Acesta prevede înfiinţarea de spaţii verzi  pe terenul din zona “Piaţa de Peşte”, în Zona „La grătare”, un teren situat pe strada Midiei şi un alt teren viran neamenajat compus din 2 loturi aparţinând domeniului privat al oraşului Năvodari.

În aceste spaţii, năvodărenii ar urma să se relaxeze şi să beneficieze de liniște și verdeață.

Primăria oraşului speră ca avizul necesar de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța să fie obţinut în scurt timp, astfel încât noile spaţii verzi să fie înfiinţate cât mai repede.

One thought on “Primăria Năvodari. Mai multe spaţii verzi pentru locuitorii oraşului

  1. Buna seara,e o idee ff buna sa faceti cat mai multe spatii verzi.Poate se gaseste o posibilitate ca si pe str.Cabanei sa se amenajeze un spatiu verde frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *