Acasă > Social > Primăria Ovidiu dăruiește bucurie!

Primăria Ovidiu dăruiește bucurie!

În prag de sărbători autoritățile locale din orașul Ovidiu au început să distribuie cadouri, copiilor, pensionarilor și cadrelor didactice. Fiecare dintre aceștia au primit pachete cu dulciuri sau alimente de la Moș Crăciun. Peste 5000 de cadouri au fost pregătite și distribuite către locuitorii din Ovidiu, Culmea și Poiana.

Vestea că Moș Crăciun sosește la școlile din Ovidiu înainte de Crăciun, i-a găsit pe copii pregătiți pentru sărbători. Elevii, cuprinși de magia sărbătorilor, au învățat cele mai frumoase colinde românești astfel încât să-l facă pe Moș să fie cuprins de bucurie.

Moșul a venit cu tolba plină așa cum este obișnuit. În acest an, a fost din nou ajutat de autoritățile locale la achiziționarea pachetelor pentru toți elevii, de la grădiniță până la clasa a XII a.

“Este pentru prima dată când în orașul Ovidiu vine moșul la absolut toți copii, de la grădiniță până la clasa a XII-a.” a declarat primarul orașului Ovidiu, George Scupra.

Nici cadrele didactice nu au fost uitate de moș. Pentru fiecare a adus câte un cadou.

“Domnul primar ca de obicei este atent și drăguț cu noi, ne-a  susținut cu drag de fiecare dată.” a declarat profesoara Alina Oniciuc.

Autoritățile locale din orașul Ovidiu s-au ocupat de pregătirea a peste 5000 de pachete care au ajuns și la vârstnicii din Ovidiu, Culmea și Poiana. Pachetele pline cu alimente reprezintă un real ajutor în prag de sărbători.

“În Ovidiu și satele aferente sunt 2622 de pensionari. Vor primi pachete absolut toți pensionarii, fără limită de pensie. ” a precizat George Scupra.

Surprizele se țin lanț în orașul Ovidiu. Autoritățile locale, au pregătit și surprize muzicale. În perioada 18 – 21 decembrie pe paltoul Casei de Cultură se organizeaza orășelul copiilor care va aduce pe scenă nume consacrate din muzica românească precum Smiley, Lavinia , Fuego și Irina Loghin. Totodată copiii vor putea admira și fotografia reni adevărați care vestesc sosirea sărbătorilor.

Redactor: Ana-Maria Stancu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *