Primarul Ancuţa Belu ameninţă cu plângeri penale

  •  
  •  
  •  
  •  

În ultima vreme, locuitorii comunei Mihail Kogăniceanu au putut vedea lucrărările concretizate în localitate, care nu au fost doar promisiuni electorale. Potrivit reprezentanţilor administraţiei publice locale, se pare că asta deranjează anumite persoane.

Deşi campania electorală s-a terminat de aproape un an de zile, primarulcomunei,. Ancuţa Belu, susţine că anumite persoane recurg la diverse metode de denigrare la adresa instituţiei şi a ei, ,,abordând o campanie voită şi murdară de dezinformare”. Pentru a-şi susţine afirmaţiile, edilul şef menţionează că, mai nou, se practică ,,metoda sms-urilor trimise unor cetăţeni ai comunei”. ,,În ele se impută conducerii comunei realizarea lucrării de modernizare a gardului ce împrejmuieşte Parcul Tineretului la costuri foarte mari, precum şi alocarea unor sume mari pentru deratizarea păşunilor. La fel de neadevărată este şi inducerea ideii potrivit căreia defrişarea pădurii ar depinde de o decizie a instituţiei pe care o conduc. Fac precizarea că pădurea se află în administraţia Regiei Naţionale a Padurilor, aceasta fiind direct respunzătoare de ceea ce se întâmplă cu zona împădurită. Drept urmare, autoritatea locală nu are nicio  implicare privind defrişarea unei porţiuni a pădurii ce se află pe raza comunei Mihail Kogălniceanu”, precizează primarul Ancuţa Belu.

Legea permite aflarea adevărului

Pentru a elimina orice suspiciune, primarul comunei Mihail Kogălniceanu le reaminteşte celor ce vor să afle care-i realitatea că pot apela la prevederile Legii transparenţei decizionale care permite punerea la dispoziţia acestora a  documentelor justificative. ,,Totodată, asocierea primarului comunei cu anumite persoane este nejustificată, la fel ca şi folosirea unor termeni duri la adresa unor cetăţeni, abordare ce a fost des folosită în ultima campania electorală”, subliniază primarul localităţii.  În consecinţă, Ancuţa Belu a solicitat identificarea persoanelor răspunzătoare de acest demers şi a decis că va face plângere penală împotriva acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *