vineri, ianuarie 17, 2020
Acasă > Eveniment > Primarul comunei Horia, Gigel Sava, chemat in instanta

Primarul comunei Horia, Gigel Sava, chemat in instanta

Pe rolul Tribunalului Constanţa a fost înregistrat un dosar la Secţia de contencios administrativ şi fiscal, cu obiectul „anulare act administrativ autorizaţia nr 6/27.10.2014“. Reclamant în dosar apare prefectul judeţului Constanţa Adrian Viorel Nicolaescu, iar pârât apare primarul comunei Horia şi Parocescu Virgil Ionaşcu.

Pentru a primi lămuriri cu privire la acest proces, l-am contactat telefonic pe Gigel Sava, primarul comunei Horia. El a explicat că este vorba despre o procedură pentru a intra în legalitate.

„Este o poveste mai veche. Este vorba despre o autorizaţie de construcţie pentru extindere şi modernizare a unui popas turistic între Horia şi Hârşova. Când au ajuns actele la Inspectoratul de Stat în Construcţii pentru anunţarea lucrărilor, conform procedurilor legale, au constatat că proiectul nu este tocmai corect şi la certificatul de urbanism s-a cerut un aviz de la Electrica. Atunci, ISC-ul a anunţat Prefectura pentru că nu poate să anuleze actul administrativ şi acesta poate fi anulat numai prin instanţă. Şi atunci trebuie făcută această procedură ca să intre în legalitate“, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, Gigel Sava.

Până la închiderea ediţiei nu a fost stabilit niciun termen de judecată.

Sursa: ziuaconstanta.ro / Autor: Loredana Iriciuc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *