vineri, 25 septembrie 2020
Acasă > Turism > Primarul Constanței, Radu Mazare, se pregătește să devină actor de film

Primarul Constanței, Radu Mazare, se pregătește să devină actor de film

Mamaia nu mai este doar un loc unde lumea se distrează, ci și un platou de filmare. După ce camerele video ale televiziunilor au stat ațintite asupra lui Radu Mazăre îmbrăcat în sultan, spartan, samurai sau maharajah, există deja planuri pentru un film turnat pe litoralul românesc. Subiectul este secret, dar Mazăre va fi actor alături de câteva fete frumoase. „Deocamdata e la stadiu de proiect, nu pot sa va zic foarte multe, am discutat cu niste conducatori de televiziuni, care au televiziuni si in strainatate, am discutat cu proprierarul de la Fashion, de fapt a lui a fost ideea…mi-a zis dacă nu ar fi bine sa fac un serial in Romania, in mamaia cu distractie, un fel de Baywatch, sau Miami Vice”, a declarat edilul.  Miercuri noapte a avut loc finala concursului de Miss, așa că organizatorii au pus ochii și pe câteva fete frumoase. Pe de altă parte, edilul a dezvăluit că proiectele primăriei pentru anul următor sunt și mai spectaculoase. Potrivit lui Radu Mazăre, “Ceea ce se va îmtampla la anul in statiunea Mamaia, cand veti veni la anul in statiunea Mamaia, nu o veti mai recunoaste, pentru că vor fi nenumarate proiecte cărora le vom da drumul, care se vor finaliza. În plus la anul vom filma si un serial în statiunea mamaia, care va fi difuzat pe televiziunile internationale, ca sa vadă si altii ce avem noi in Romania.” Astfel de evenimente sunr nrcesare in orice statiune pentru promovare, sunt elementele care aduna foarte multi turisti, si este nevoie, ca cei de pe plan local, atat autoritatile cât si hotelieri sau agentii, asociatii de promovare sa puna umarul in ridicarea acestor evenimente si a adduce cat mai multi turisti si a atrage, de fapt, atentia asupra statiunilor.”, a completat Cristian Barhalescu, Secretar de stat Ministerul Turismului.

Șefii din turism au premiat în cadrul aceluiași eveniment cei mai activi promoteri ai litoralului românesc. Nici Mazăre nu a plecat acasă fără premiu. “Radu Mazare este primarul numarul 1, de altfel el nu stie, dar o sa afle acum. O sa primeasca un premiu din partea noastra, la Bursa litoral, pentru ca noi il vom declara primarul cel mai atractiv, sau daca vreti, brandul turismului din Romania atunci cand vorbim de primari de statiuni turistice.” Corina Martin, Presedinte ANAT.

Mamaia se pregătește deja de week-end. Urmează un festival Antic, campionatul European de Drift și concertul Michel Telo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *