Primarul Matei, alături de elevii de liceu, în proiectul „Investeşte în viitorul tău”

Liceul Lazăr Edeleanu din Năvodari a participat la programul POSDRU pentru dezvoltarea resurselor umane, prin dezvoltarea unor parteneriate cu agenţii economici
Proiectul liceului, intitulat „Investeşte în viitorul tău”, a contribuit la dezvoltarea aptitudinilor a 200 de elevi de la învăţământul profesional şi tehnic, care au participat la stagii de practică la 4 agenţi economici: Legmas, Rominserv, Delta Electron şi Andreea SRL. Elevii au participal la concursul pe meserii organizat în cadrul proiectului. Primarul Oraşului Năvodari, Nicolae Matei, a fost unul dintre cei care a sprijinit activităţile tinerilor şi proiectul „Investeşte în viitorul tău”, declarând că: „Aşa cum arată şi titlul proiectului, viitorul nostru sunt acesti copii, de care trebuie să avem grijă să se dezvolte armonios”.
De altfel, la finele proiectului, elevii au primit premii, în valoare de 20.700 de lei. Primarul Nicolae Matei a participat, vineri, la ceremonia de înmânare a premiilor pentru 57 de elevi. Premiul I a fost adjudecat de 7 elevi; premiul II – 9 elevi; premiul III – 10 elevi; menţiune – 27 de elevi; premiul special – 4 elevi.
Pentru doritori, pozele de la eveniment se pot vizualiza pe contul de Facebook al Gazetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *