luni, februarie 24, 2020
Acasă > Politica > Primarul orașului Năvodari, Matei Nicolae a fost reales președinte al organizației orășenești PSD Năvodari

Primarul orașului Năvodari, Matei Nicolae a fost reales președinte al organizației orășenești PSD Năvodari

Nicolae Matei rămâne în continuare președintele organizației orășenești PSD Năvodari. Acesta a fost ales sâmbătă, de peste 150 de membri delegați ai organizațiilor PSD teritoriale. Matei Nicolae a primit votul fiecărui membru PSD prezent în sală.

“Având în vedere că din 2000 este implicat în viața politică, a fost și este și va fi cel mai bun președinte al acestei organizații, care efectiv a adus partidul de la doi consilieri locali în anul 2000 ca în anul 2013 să avem 13 consilieri locali PSD. Deci, un alt președinte mai bun decât domnul Matei Nicolae la Năvodari încă nu există”, a declarat   Nicolae Moruzzi, vicepreședintele PSD Năvodari.

În cadrul conferinței, membrii PSD Năvodari au prezentat proiectele demarate și realizate de către organizație la inițiativa lui Nicolae Matei dar și obiectivele pentru următorii 3 ani. Dată fiind situația în care se află preşedintele organizației, viceprimarul Florin Chelaru și-a exprimat încrederea că edilul orașului Năvodari va reveni în cel mai scurt timp la primăria orașului.

„Da, avem multe realizări. Este important să știți că doar împreună am făcut acest lucru, împreună alături de prietenul nostru Nicu Matei, împreună pentru orașul Năvodari. Vă spun un lucru. Sunt puțin dezamăgit pentru că la această conferință, toată lumea vorbește de unitate, ei bine eu o să încerc să vă spun că din păcate noi trebuie să fim uniți că să putem să fim atenți la ceilalți care au fost cândva colegii noștri, iar acum încep să vorbească urât și de organizație și de Matei și de tot orașul. Ăsta este un lucru grav, oameni care până cum stăteau alături de Matei, stăteau în rândul nostru, încep să-și facă o campanie electorală pe care nu o înțelege nimeni. Și vreau să vă spun că sunt supărat pentru că la nivelul administrației găsesc tot mai mulți dușmani ai orașului, oameni care au fost la masă cu noi și oameni care în momentul ăsta se dau mari luptători pentru oraș. Nu este momentul în care trebuie să vorbim doar despre cât de frumos este, nu este frumos, trebuie să strângem rândurile, să fim ca o forță, trebuie să demonstrăm că suntem cei mai buni și vom fi cei mai buni pentru orașul Năvodari. Este foarte adevărat că prietenul nostru este într-o situație nedorită. Eu vă spun că are puterea, capacitatea să demonstreze că este nevinovat. Vreau să știți că el este alături de fiecare dintre voi”, a spus Florin Chelaru, viceprimarul orașului Năvodari.

Tot sâmbătă, au fost aleși cei 32 de delegați ai organizației orășenești PSD Năvodari care vor participa la Conferința Județeană din 10 aprilie. Totodată Matei Nicolae a fost desemnat singurul candidat din partea PSD Năvodari pentru funcția de vicepreședinte al organizației județene PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *