Acasă > Social > Primul hotel Ultra All-Inclusive de pe litoral şi-a deschis porțile, la Năvodari!

Primul hotel Ultra All-Inclusive de pe litoral şi-a deschis porțile, la Năvodari!

Este vorba despre o unitate de cinci stele, care a costat peste cinci milioane de euro. Investiția a fost făcută de afaceristul de origine libaneză Mohammad Murad. La deschiderea oficială a participat şi primarul Nicolae Matei. Singurul hotel Ultra All-Inclusive de pe litoral are o capacitate de 400 de locuri de cazare.

Spre deosebire de alte hoteluri de lux, aici turiştii vor beneficia de tot ceea ce se oferă la bar, de la răcoritoare la băuturi alcoolice, în mod gratuit. Investiția de peste 5 milioane de euro a fost făcută de omul de afaceri de origine libaneză Mohammad Murad. Amplasat într-o zonă exclusivistă, hotelul va oferi servicii Ultra All- Inclusive la standarde internaţionale.

“Este un hotel bine gândit, bine construit, și cu servicii de 5 stele, fără discuție. Este Ultra All-Inclusive, cu pachet care include masă și băutură, plajă, șezlonguri. O săptămână ajunge în jur de 600 de euro de persoană. Asta înseamnă că orice turist care dorește să achiziționeze un pachet, nu trebuie să mai vină cu niciun ban în buzunar”, a declarat Mohammad Murad, patronul hotelului.

Autorizaţia de construcţie a fost emisă de primarul Nicolae Matei, care a fost prezent la inaugurare. Edilul din Năvodari consideră că în ultimii ani oraşul s-a dezvoltat armonios şi spune că investiţiile nu se vor opri.

“Cele mai mari investiții în turism după Revoluție, s-au făcut la Năvodari. Eu le estimez, din cifrele pe care le avem la Primărie, undeva la 100 de milioane de euro. Sunt fericit că acest eveniment se întâmplă la Năvodari. O parte din realizare poate mi se datorează și mie ca Administrație Publică Locală, că am creat toate premisele administrative să atragem investitorii. Este bine de știut că la Năvodari se poate face turism de la turismul cu cortul până la hoteluri de 5 stele”, a declarat primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei.

Hotelul se ridică la standardele celor mai pretenţioşi turişti afirmă primarul Radu Mazăre. Chiar dacă este considerată cea mai exclusivistă staţiune de pe litoralul românesc, Mamaia nu dispune de un număr mare de hoteluri de 4 sau 5 stele cum există la Năvodari.

“Această investiție pentru litoralul românesc înseamnă locuri de muncă atunci când s-a construit, locuri de muncă atunci când va funcționa, orice cărămidă se pune este binevenită. Și vreau să spun că în ultimul an s-a construit cât în ultimii 5, 6 ani, pentru că s-au deblocat autorizațiile și avizările. O astfel de investiție este necesară și în Mamaia”, a declarat Radu Mazăre, primarul Constanței.

Numărul turiştilor care solicită cazare la un hotel de lux pe litoral  este din ce în ce mai mare.

“Stăm foarte bine la categoria 3 stele, binoșor la 4 stele, dar într-adevăr nu avem suficiente unități de cazare pentru acest segment al turiștilor care își doresc servicii foarte, foarte ridicate. Ei bine, avem de acum, Mamaia Nord Năvodari, iată că se îmbogățește cu încă un hotel cu 180 de camere, dintre care 40 de apartamente, mai ales că acest hotel va oferi servicii Ultra All-Inclusive, ceea ce este foarte, foarte important. De altfel, ne aflăm într-un resort, nu există un asemenea resort pe litoralul românesc, trebuie să spunem că este singurul de acest gen, și iată, și un hotel de 5 stele”, a declarat Corina Martin, președinte al Asociației de Promovare Litoral – Delta Dunării.

“Este evident, pentru turismul românesc este un plus, și este evident că Mamaia se va dezvolta în direcția Nord. Cu siguranță, toate facilitățile pe care le oferă în acest moment Năvodariul, ca și deschidere din punct de vedere al construcțiilor, faptul că are la mare libere terenuri pentru construcții atât de mari, este un mare plus pentru turismul românesc, în general”, a declarat Cristian Bărhălescu.

Evenimentul s-a încheiat cu un impresionant foc de artificii, dar şi cu un foc de tabără. De altfel, cerul a fost colorat de zeci de lampioane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *