luni, 10 august 2020
Acasă > Ultima ora > Prins cu 208 km/h, pe autostradă

Prins cu 208 km/h, pe autostradă

Astăzi, polițiștii rutieri, aflați în misiune pe autostrada A3 Turda — Gilău, au depistat în trafic un bărbat care conducea cu viteza de 208 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 810 lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

La data de 24 decembrie a.c., polițiștii rutieri care acționează pentru siguranța și fluența traficului rutier pe Autostrada Transilvania au depistat un bărbat care conducea cu viteză excesivă.

Astfel, în jurul orei 12.10, în zona km. 12 + 400 m. al autostrăzii A3 Turda — Gilău, un bărbat, de 22 de ani, domiciliat în Italia, a fost înregistrat de aparatul radar, pe sensul de mers Gilău spre Câmpia Turzii, conducând cu viteza de 208 km/h.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 810 lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *