sâmbătă, 19 septembrie 2020
Acasă > Comunicate > Prins în flagrant în timp ce primea bani

Prins în flagrant în timp ce primea bani

BULETIN INFORMATIV

La data de 21 august a.c., poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi de către domnul colonel Jianu Viorel, şeful I.S.U. Dobrogea, cu privire la faptul că o persoană necunoscută l-a contactat telefonic, declarând verbal ca este medic în cadrul unui spital din Constanţa, solicitând o sumă de bani pentru un tânăr care urmează un tratament medicamentos.

În urma verificărilor efectuate de către şeful I.S.U. Dobrogea s-a constatat faptul că persoana care sunase nu era medic în cadrul niciunui spital din Constanţa, motiv pentru care acesta a sesizat polițiștii din cadrul I.P.J. Constanţa.

O echipă formată din poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Constanţa a intervenit şi l-a prins în flagrant pe M. Roberto Nelu, de 30 de ani, din Constanţa, în timp ce primea o sumă de bani de la reprezentanţii I.S.U. Dobrogea.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că suspectul mai solicitase și primise diferite sume de bani și de la alte persoane.

Faţă de bărbat s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca la data de 22.08.2013 să fie prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere corespunzătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *