miercuri, 23 septembrie 2020
Acasă > Comunicate > Prins in timp ce transporta ilegal 300 litri de alcool

Prins in timp ce transporta ilegal 300 litri de alcool

În ultimele 24 ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat activităţi specifice în zona de competenţă care au vizat supravegherea şi controlul frontierei de stat, prevenirea şi combaterea eficientă a migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere în zonele de competenţă, precum şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Prins in timp ce transporta ilegal 300 litri de alcool

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona de competenţă un bărbat care transporta, cu un autoturism marca Audi Q7, 300 litri de alcool, fără respectarea prevederilor legale.

În data de 01.03.2014, în jurul orei 13.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă l-au depistat, pe raza localităţii Baia din judeţul Tulcea, pe cetăţeanul român S.T., în vârstă de 42 de ani, în timp ce transporta, cu un autoturism marca Audi Q7, cantitatea de 300 litri alcool, fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea continuării cercetărilor întreaga cantitate de alcool, ambalată în 12 recipiente din material plastic, iar persoanei în cauză, domiciliată în municipiul Constanţa, i-au întocmit actele premergătoare săvârşirii infracţiunii de „deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 40 litri alcool etilic”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 296, ind. 1, pct. 1, lit. e din Legea 571/2003 privind Codul Fiscal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *