Acasă > Comunicate > Prinși de polițiști

Prinși de polițiști

BULETIN INFORMATIV

La data de 27 mai a.c., ora 01. 52, poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi prin apel S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe strada Baba Novac, în faţa unui bloc, mai mulţi tineri forţează uşile de la autoturismele parcate în zonă.

Având în vedere aspectele sesizate, patrula de siguranţă publică s-a deplasat cu operativitate la faţa locului şi a depistat minorii A. A. A., de 15 ani, din localitatea Ciocârlia, judeţul Constanţa, C. I. A., de 14 ani, din Pantelimon, judeţul Constanţa,  şi M. A. A., de 17 ani, din municipiul Constanţa.

Cei trei tineri sunt suspectaţi că au forţat sistemele de închidere de la portierele a trei autoturisme, iar din interiorul unuia au sustras un modulator FM şi un dispozitiv GPS.

Cu ocazia controlului corporal sumar asupra unuia dintre minori a fost găsit modulatorul FM care a fost predat părţii vătămate.

În cauză prejudiciul a fost estimat la valoarea de 1.300 lei.

Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment şi luarea în cauză a măsurilor legale ce se impun, cu respectarea dispoziţiilor legale în privinţa minorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *