Prinşi la furat…caise

  •  
  •  
  •  
  •  

La data de 25 iunie a.c., ora 11.00,  patrula de siguranţă publică din cadrul Postului de Poliţie Mircea Vodă, au prins în flagrant într-o livadă privată,  situată  în extravilanul localităţii Satu Nou, judeţul Constanţa, pe I. Dumitru, de 32 de ani, T. Madalina, de 23 de ani şi S. Stela, de 25 de ani, toţi din localitatea Satu Nou, în timp ce sustrăgeau caise. Asupra suspecţilor a fost identificată cantitatea de63 kgcaise.

Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspecţii în stare de libertate, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Poliţiştii Secţiei 4 cercetează în stare de libertate pe M. Mustafa, de 20 de ani, din Constanţa, întrucât asupra sa a fost găsit un sac cu cupoane de sârmă şi tablă, în apropierea fostei fabrici Energia, de pe strada Baba Novac.

La data de 25 iunie a.c., ora 23.19, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi de către reprezentanţii unui echipaj S.M.U.R.D. cu privire la faptul că într-un apartament din municipiul Constanţa, situat într-un imobil de pe strada Ştefan cel Mare, a fost gasită în „stop cardio respirator indicaţie de resuscitare, traumatism prin spânzurare”, o tânără de 24 de ani.

Având în vedere aspectele sesizate, o echipă de poliţişti s-a deplasat la faţa locului, în vederea efectuării de cercetări.

Cadavrul tinerei a fost ridicat şi depusla Morga CimitiruluiCentral Constanţa în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

La data de 25 iunie a.c., poliţiştii din Negru Vodă au identificat pe L. Eugen, de 42 de ani, pe numele căruia Judecătoria Mangalia a emis la data de 25.06.2013 un mandat de executare a pedepsei  cu închisoarea, acesta fiind condamnat la 3 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de  uz de fals.

Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Constanţa.

La data de 25 iunie a.c., poliţiştii Secţiei 6 Rurale Cernavodă, în baza mandatelor de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de Judecătoria Medgidia, au identificat pe N. George, de 24 de ani, condamnat la 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat,  O. Alexandru Ştefan, de 19 ani, condamnat la 2 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi furt calificat şi  O. Daniel Costel, de 20 de ani, condamnat la 3 ani şi 4 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi furt calificat.

Cei în cauză au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Constanţa.

În cursul zilei de 25 iunie a.c., poliţiştii din Medgidia au solicitat revocarea urmăririi minorei Salim Selda în vârstă de 15 ani, care a plecat voluntar de la domiciliu în ziua de 22.06.2013, întrucât aceasta s-a întors acasă in seara zilei de 24.06.2013.

Din verificări s-a stabilit că în tot acest timp minora s-a aflat în Eforie Nord şi nu a fost victima vreunei infractiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *