vineri, 28 februarie 2020
Acasă > Monden > Prinţul William şi soţia sa au înregistrat oficial naşterea prinţului George

Prinţul William şi soţia sa au înregistrat oficial naşterea prinţului George

Prinţul William al Marii Britanii şi soţia sa, Catherine, au înregistrat oficial, vineri, naşterea primului lor copil, prinţul George, care s-a născut pe 22 iulie.

Naşterea prinţului George, care ocupă locul al treilea în ordinea de succesiune la tronul britanic, a fost înscrisă în mod oficial în registrul de naşteri din Marea Britanie.

William şi Catherine, ale căror titluri oficiale sunt ducele şi ducesa de Cambridge, au completat documentul oficial la Palatul Kensington, reşedinţa oficială pe care cuplul o deţine la Londra.

Potrivit legislaţiei britanice, toate naşterile din Anglia trebuie să fie înscrise într-un registru oficial într-un interval de 42 de zile de la naşterea bebeluşilor.

Prinţul William a fost acela care şi-a pus semnătura în registru. Martor la eveniment a fost un angajat de la Arhivele Registrului Naşterilor din Westminster.

Palatul Kensington a dat publicităţii şi o fotografie care prezintă certificatul de naştere al prinţului George. Acesta include atât elemente obişnuite, cât şi titluri monarhice.

Numele şi ocupaţiile părinţilor trecute în certificat ies însă din sfera banalului.

Numele bebeluşului regal a fost marcat astfel: “Alteţa sa regală prinţul George Alexander Louis de Cambridge”.

Numele părinţilor săi au fost înregistrate în felul următor: “Alteţa sa regală prinţul William Arthur Philip Louis duce de Cambridge” şi “Catherine Elizabeth Alteţă regală ducesa de Cambridge”.

Ocupaţia tatălui a fost marcată ca fiind “prinţ al Marii Britanii”, iar ocupaţia mamei a fost înscrisă drept “prinţesa Marii Britanii”.

Prinţul William este pilot de elicopter în Royal Air Force şi participă la misiuni de salvare pe mare, însă documentul oficial semnat vineri nu menţionează acest lucru.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *