sâmbătă, septembrie 21, 2019
Acasă > Monden > Proconsul a concertat într-un club din Constanța

Proconsul a concertat într-un club din Constanța

Una dintre cele mai îndrăgite trupe pop-rock din România a revenit noaptea trecută la Constanța pentru un show live de zile mari. Proconsul a susținut un concert organizat într-o locație atent aleasă, iar atmosfera făcută într-un club din municipiu va fi cu greu egalată.  Publicul a fredonat alături de băieții de la Proconsul toate cântecele pe care aceştia le-au lansat în decursul ultimilor ani.

„Ca de fiecare dată, la Constanța este absolut senzațional. Textele se știu, prietenii noștri cântă cu noi. Constanța este în vârful topului, după aceea Ardealul, Oradea. În schimb, Constanța întotdeauna ne-a plăcut mult și datorită faptului că ne-am împrietenit cu oamenii de aici”, a spus Bodo, solistul trupei Proconsul.

Pentru cei care probabil încă nu știu, Proconsul este trupa pop-rock care a luat ființă în anul 1999, fiind prima formație din România care a caștigat Cerbul de Aur. Publicul prezent în club nu a dus lipsă de distracție și voie bună, bucurându-se de prestaţia fără cusur a trupei preferate. Concertul face parte din turneul naţional de promovoare a noului album al trupei, “No Matter What”.

R Sorin Hulubei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *