sâmbătă, ianuarie 25, 2020
Acasă > Ultima ora > Produse naturale cu proprietăţi antibiotice

Produse naturale cu proprietăţi antibiotice

Antibioticele moderne au distrus imunitatea naturală, iar utilizarea lor excesivă a devenit recent o epidemie. Antibioticele din farmacie distrug bacteriile folositoare din intestinele noastre şi conduc la crearea de superbacterii nocive, care sunt extrem de rezistente la medicamentele prescrise.

În loc să continuăm diminuarea capacităţii naturale a organismului de a se opune multor boli, putem folosi ca antibiotice produse naturale şi ierburi. Mai jos găsiţi cele mai populare produse naturale, care au proprietăţi antibiotice.

Ceapă

Ceapă are proprietăţi antibacteriene, antiseptice şi, în general, întăreşte sănătatea. Strămoşii noştri credeau că dacă omul va suge ceapă crudă se va vindeca, deoarece poate absorbi boala direct din organism. În scopul protejării casei de bacterii nedorite şi microbi, puteţi ţine ceapă tocată pe o farfurie.

Varza

Varza are proprietăţi antimicrobiene, poate distruge toate tipurile de bacterii malefice. Interesant este faptul că proprietăţile benefice ale verzei cresc în timpul fermentaţiei sale.

Mierea
Oamenii de ştiinţă au descoperit ca mierea conţine un ingredient secret numit defensin – 1, care este o proteină adăugată de albine în miere la producerea să. Mierea este un antibiotic natural, care distruge bacteriile nocive şi protejează organismul împotriva bolilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *