Acasă > Eveniment > Profesoara proxenetă a cerut concediu fără plată

Profesoara proxenetă a cerut concediu fără plată

Profesoara de informatică acuzată că găsea clienți pentru salonul de masaj cu ajutorul anunțurilor de pe internet, nu mai predă .La nivelul Colegiului unde profesoara Drăguț Margareta ținea cursuri, s-a înființat o comisie care urma să ia decizia de suspendare din funcție a acesteia. Nu a mai fost cazul, pentru că profesoara a solicitat concediu fără plată. Comisia formată din patru persoane i-a aprobat imediat cererea.

„Doamna profesoară își regretă faptele, le conștientizează, înțelege că nu mai poate apărea în fața elevilor și a colegilor. Din acest motiv a hotărât să recurgă la un concediu fără plată, care urmează să fie aprobat și de Inspectoratul Școlar Județean, pentru o perioadă de 6 luni.” a afirmat Camelia Ciurescu, directoarea liceului Mihai Eminescu.

Șansele ca profesoara să revină la catedră sunt minime. În perioada în care ea va avea concediu, va fi suplinită de un alt profesor din cadrul liceului, care a preluat și dirigenția clasei. Reamintim că profesoara de informatică Drăguț Margareta este anchetată într-un dosar de proxenetism alături de alte persoane care foloseau drept paravan un salon de masaj erotic. Ea este singura implicată care este anchetată în stare de libertate.

Redactor: Bogdan Bolojan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.