luni, 10 august 2020
Acasă > Social > Profesorii constănțeni dau examen

Profesorii constănțeni dau examen

350 de dascăli constănțeni susțin luni concursul de ocupare a posturilor care nu au fost repartizate în sedințele publice sau au fost vacantate după începerea anului școlar. Pentru a fi angajați pe o perioadă determinată, cadrele didactice trebuie să obțină minimum nota 5. Pentru organizarea și desfășurarea în condiții optime a concursului, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a desemnat șapte centre în județ și un centru în municipiul Constanța.

“Luni, 28 octombrie, începând cu ora 10.00, are loc proba scrisă a concursului de ocupare a celor 329 de posturi didactice care nu au fost ocupate în ședințele publice din august-septembrie, sau care au fost vacantate după începerea anului școlar 2013-2014. Miercuri, 30 octombrie se vor afișa rezultatele la Centrul de concurs și anume la Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida.”, a declarat Cristina Ivan, purtător de cuvânt ISJ Constanța.

Concursul se va desfășura în săli de clasă dotate cu sisteme de supraveghere video. Profesorii care încearcă să copieze vor fi eliminaţi din examen.

R Camer Niță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *