Acasă > Educatie > Profesorii, din nou în bănci!

Profesorii, din nou în bănci!

Astăzi a avut loc proba scrisă a concursului de ocupare a celor aproape 330 de posturi rămase vacante după începerea anului școlar. Pe lângă cele 7 unităţi din județ, în municipiul Constanța, profesorii au susţinut proba scrisă pentru ocuparea posturilor vacante la Liceul Tehnologic “Dimitrie Leonida”

„ Vrem ca până mâine seară toate lucrările să fie corectate și subiectele afișate. Subiectele au fost realizate de către metodiști pentru fiecare disciplină în parte, sub îndrumarea inspectorului de specialitate. Ne dorim ca activitatea dânsilor în școli să nu fie afectată pentru  a păstra stabilitatea în sistem.” a declarat Răducu Popescu, șeful Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

Nu doar elevii copiază, ci și profesorii. A arătat-o un candidat pentru catedra de Educație Muzicală, care a fost dat afară din examen după ce a încercat să se “inspire”.

“ Concursul s-a desfășurat în bune condiții, am avut 66 de candidați dintre care doi absenți și unul eliminat pentru că a fost surprins copiind.” a afirmat Hariclia-Marinela Popescu, președintele centrului de evaluare “Dimitrie Leonida”.

Cei 350 de candidați care au participat la concurs sunt profesori care nu au susținut examen de ocupare a unui post vacant în ultimii trei ani și care trebuie să obțină cel puţin nota 5 la proba scrisă pentru a putea fi angajați  pe o perioadă determinată.

Autor: Sorin Hulubei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *