Acasă > Comunicate > Program special de Paști pentru deținuții de la Penitenciarul Poarta Albă

Program special de Paști pentru deținuții de la Penitenciarul Poarta Albă

În perioada Sfintelor Sărbători de Paşti, conducerea Penitenciarului Poarta Albă organizează, la inițiativa Sectorului Educație și Asistență Psihosocială, o serie de activităţi cultural-educative şi religioase, cu participarea persoanelor private de libertate aflate în custodie.

Manifestările sunt programate a se desfăşura astfel:

–          04.05.2013, va avea loc slujba Sfintei Liturghii oficiată de către Înalt Prea Sfinţitul  Teodosie – Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu un sobor de preoţi şi cântăreţi bisericeşti, la capela din incinta Penitenciarului Poarta Albă. În aceeași dată, la miezul nopții, va avea loc Slujba de Înviere şi se va împărţi lumina învierii, tuturor persoanelor private de libertate din toate camerele de detenţie ale Penitenciarului Poarta Albă, ale Penitenciarului Spital Poarta Albă şi de la Secția exterioară Valu lui Traian.

–          06.05.2013, va avea loc întâlnirea din cadrul proiectului Reuniune de familie, la care vor participa persoane private de libertate femei, rudele şi aparţinătorii acestora.

De asemenea, pentru perioada Sărbătorilor Pascale, conducerea Penitenciarului Poarta Albă a aprobat permisiunea de părăsire a penitenciarului de către 6 deținuți, pentru 24 de ore, începând cu data de 05.05.2013, din rândul celor care au dat dovadă de un comportament adecvat, care s-au evidenţiat în activităţi şi programe educative desfăşurate în cursul anului precum şi pentru deţinuţii care au desfăşurat activităţi lucrative.

Persoană de contact: subcomisar GABI BOTEZAN (purtător de cuvânt), telefon fix 0241.853502,  telefon mobil 0740.114310, e-mail gabi.botezan@anp.gov.ro

Comisar şef  Dincă Gelu Dănuț

Director

Penitenciarul Poarta Albă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *