Acasă > Economie > Programe de intership la ROMPETROL

Programe de intership la ROMPETROL

Platforma Petromidia este gazdă pentru 10 studenți kazahi sosiți la Năvodari în cadrul unui program de internship. Colosul industrial susține formarea viitorilor specialiști, iar cei mai buni dintre ei urmează să fie recrutați în compania Rompetrol Rafinare.

Rafinăria Petromidia este cea mai mare din România și una dintre cele mai moderne din sud-estul Europei. Aici sunt create oportunități de lucru excelente pentru cei care aspiră la o carieră în acest domeniu.

Astăzi a avut loc primirea oficială a unui grup format din zece studenți kazahi angrenați într-un program de intership . Ei au fost întâmpinați cu entuziasm de directorii fiecărui departament reprezentativ din cadrul rafinăriei.

Scopul acestei întâlniri a fost  introducerea  studenților în universul complex reprezentat de activitatea de zi cu zi a platformei de rafinare.

Imaginile și datele prezentate au fost urmărite cu interes și fascinație de toți cei zece studenți sosiți în România.

Rompetrol Rafinare susține an de an programe naționale și internaționale de internship și fiecare experieță de acest gen a lăsat o amprentă deosebită asupra fiecărei tabere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.