Acasă > Economie > Programul de burse KMG International 2019

Programul de burse KMG International 2019

KMG International și-a anunțat câștigătorii programului de burse! 100 de elevi de liceu și studenți, cu rezultate academice deosebite, din București, Constanța și Prahova, au fost selectați pentru a beneficia de burse în valoare totală de 100.000 USD.

Programul, dezvoltat de KMG International, a ajuns la cea de-a doua ediție.

“Sprijinul financiar pentru tinerii performanți ce se află la început de drum profesional poate fi decisiv pentru evoluția lor. Programul de burse vine în sprijinul elevilor de liceu și studenților ce vor să își dezvolte cariera în domeniul energiei, pentru a le oferi mijloacele necesare de a se dezvolta profesional și personal în această direcție.”, a firmat Alexey Golovin, directorul departamentui juridic și afaceri corporative, KMG International.

“Bursele KMG International, oferite elevilor și studenților aflați în programul nostru de internship, cât și celor ce și-au depus candidatura pentru program, fac parte din strategia noastră de a sprijini viitoarea generație de profesioniști din industria de petrol și gaze. Vrem să aducem cât mai mulți tineri performanți aproape de industria noastră și să îi susținem să își urmeze dorința de a se dezvolta într-un domeniu atât de ofertant.”, a precizat Simona Popovici, director resurse umane, KMG International.

50 de burse au fost oferite elevilor și studenților care au luat parte la programul de practică KMG International 2019, fiind declarați câștigători, în urma rezultatelor evaluării finale și implicării pe parcursul programului. Celelalte 50 au fost acordate celor care au aplicat pentru programul de burse prin depunerea candidaturii, elevi și studenți cu rezultate academice excelente și determinare să își dezvolte cariera în domeniul energetic.

Cei mai mulți dintre câștigătorii burselor provin de la Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu” din Ploiești.

Candidaturile primite au fost evaluate de un juriu alcătuit atât din reprezentanți KMG International, cât și de doi profesori universitari.  Girul academic a fost acordat de conf. univ. dr. ing. Daniela Popovici, decan al Facultății Tehnologia Petrolului și Petrochimie din cadrul Universității Petrol și Gaze din Ploiești, și șef lucrări universitar dr. Anca Sterpu de la Universitatea ”Ovidius” din Constanța, Facultatea de Fizică, Chimie, Electronică și Tehnologie a Petrolului.

Începând cu anul 2018, KMG International a extins adresabilitatea programului, prin includerea elevilor din învățământul liceal în inițiativele companiei, cu scopul de a spori înțelegerea lor tehnică și de a le oferi îndrumarea necesară pentru alegerea carierei potrivite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *