Programul de vară al senatorului PDL Christian Gigi Chiru

  •  
  •  
  •  
  •  

Vacanţa parlamentară va fi activă pentru senatorul Christian Gigi Chiru. Parlamentarul constănţean va profita de această pauză pentru întâlniri cu constănţenii.

„În această perioadă voi avea mai multe întâlniri cu constănţenii din Colegiul 4, pe care îl reprezint în Senat, dar voi face vizite şi în judeţ. Pe de altă parte, continuăm procesul de reorganizare a PDL prin care intenţionăm să întărim structurile interne, aşa că întâlnirile cu membri de partid vor fi extrem de benefice pentru viitoarele noastre acţiuni politice.  În acest proces vor fi implicaţi colegii din Biroul Permanet Judeţean, preşedinţii de colegii, dar şi colegul meu, deputatul Florin Gheorghe, alături de care pregătesc un calendar de acţiuni pe parcursul verii.
Este un mod prin care ne putem apropia de oameni, le putem afla problemele şi vom şti cu precizie la ce propuneri legislative trebuie să lucrăm şi ce anume trebuie făcut pentru a-i ajuta pe constănţeni. Mai mult decât atât, voi aloca mai mult timp comunicării cu prietenii de pe de pe reţelele de socializare, care s-au dovedit foarte activi şi implicaţi. Pentru că s-au sunt destul de activi le pregătesc nişte surprize”, a declarat senatorul PDL Christian Gigi Chiru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *