Programul optimilor

  •  
  •  
  •  
  •  

La sediul Federației Române de Handbal s-a efectuat tragerea la sorți a optimilor Cupei României pentru echipele feminine. În această fază a competiției, CSU Neptun Constanța va juca cu HC Zalău, pe 21 ianuarie, la Constanța. Se joacă într-o singură manșă, eliminatorie.

Pentru tragerea la sorți a optimilor Cupei României la handbal feminin, federația de specialitate a decis ca această se se facă fără urne valorice. Este și motivul pentru care, chiar din optimi, este programat un joc care ar fi putut fi finala Cupei. Este vorba de disputa dintre Corona Brașov și HCM Baia Mare.

Interesantă se anunță și partida dintre două echipe de cupe europene, Dunărea Brăila și HC Roman. CSU Neptun Constanța va întâlni, în această fază, pe HC Zalău. Învingătoarea va avea o misiune imposibilă în sferturi, urmând să joace cu câștigătoarea din partida șoc a optimilor, Corona – HCM Baia Mare.

În optimi echipele de pe locurile 2 și 3, SCM U Craiova și CSM București au misiuni facile. Oltencele vor juca în sala Giulești, contra Rapidului, în timp ce bucureștencele se deplasează la Slobozia, pentru meciul cu Unirea. Meciurile se vor disputa într-o singură manșă ,eliminatorie, pe 21 ianurie 2015.

Redactor: Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *