Progresiştii din Valu lui Traian se mişcă popular

Preşedintele UNPR – filiala Valu lui Traian, Virgil Mihalache, şi întreaga echipă au demisionat și s-au înscris în Partidul Mișcarea Populară (PMP).

Printr-un comunicat remis presei se precizează că fosta echipă UNPR Valu lui Traian se va alătura lui Florin Ţugurel, preşedinte PMP Valu lui Traian. Motivul: deşi este un partid nou, PMP deţine valori pe care oamenii le căutau de foarte mult timp. „Noi am făcut pasul acesta, să trecem în PMP, pentru că în UNPR nu ne mai regăsim şi nu mai avem suport . Când am plecat la drum cu UNPR am vrut să fim alături de preşedintele Traian Băsescu. În momentul de faţă doar PMP este partidul în care noi am putea să fim alături de el”, a afirmat fostul lider progresist, Virgil Mihalache. De altfel, trecerea de la UNPR la PMP a lui Mihalache ar putea avea la bază şi faptul că era un cunoscut mai vechi al preşedintelui organizaţiei judeţene PMP Constanţa, Claudiu Iorga Palaz, situaţie confirmată de fostul prefect al judeţului.
La rândul său, preşedintele PMP Valu lui Traian a confirmat că-i bucuros deorece şi-a întărit echipa şi ,,că oameni cu dorinţă şi forţă de muncă vin alături de noi. Este o treaptă importantă pe care o urcăm în consolidarea partidului”, consideă Ţugurel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *