vineri, septembrie 20, 2019
Acasă > Administratie > Proiect de amenajare a unui skate-park la Năvodari

Proiect de amenajare a unui skate-park la Năvodari

Consilierii locali din Năvodari s-au reunit, astăzi, într-o nouă ședință, având pe ordinea de zi 12 proiecte de hotărâre.

Printre acestea se află proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri si cheltuieli consolidat al oraşului Năvodari pentru anul 2017 și cel referitor la transmiterea în administrarea unităţilor de învăţământ din Năvodari a imobilelor construcţii şi teren aferent, proprietatea publică a unităţii administrativ-teritoriale, în care îşi desfăşoară activitatea.

De asemenea, consilierii discută un proiect, inițiat de primarul Florin Chelaru, privind aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii Amenajare skate-park zona Baza Sportivă, str. Constanţei din Năvodari.

Edilul a declarat că  în acest loc vor fi amenajate și alei unde copiii se vor putea plimba cu bicicleta. De asemenea, va fi realizat un zid de beton care va fi pus la dispoziția iubitorilor de grafitti.

Consilierii locali mai dezbat astăzi un proiect de hotărâre privind Regulamentul de organizare şi funcţionare a Direcţiei Asistenţa Socială – Anexa 3 Atribuţiile şi competenţele Cantinei de Ajutor Social, precum și un altul legat de  desemnarea unui observator pentru „Concursul de ocupare a funcţiilor de director/director adjunct din unităţilor de învăţământ preuniversitar 2017”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *