Acasă > Administratie > Proiect pentru fluidizarea traficului în Năvodari

Proiect pentru fluidizarea traficului în Năvodari

Primăria oraşului Năvodari  intenţionează să facă anumite modificări prin apariţia unor străzi cu sens unic pe raza localităţii astfel încât să se asigure fluidizarea traficului rutier. În consecinţă, reprezentanţii administraţiei năvodărene vor să supună dezbaterii publice un proiect iniţiat în acest sens. De altfel, în urma verificărilor efectuate în teren, comisia de circulaţie din cadrul Primăriei Năvodari a ajuns la concluzia că se impun mai multe intervenţii pe arterele rutiere din oraş precum: înlocuirea indicatoarelor rutiere vechi sau uzate; refacerea unor treceri de pietoni, etc. Totodată, se are în vedere direcţionarea traficului rutier în sens unic pe mai multe artere după cum urmează:
-pe str. Liliacului de la intersecţia cu str. Panseluţelor până la intersecţia cu str.Albinelor;
-pe str.Albinelor de la intersecţia cu str. Albatros până la intersecţia cu str.Delfinului;
-pe str. Meduzei de la intersecţia cu str. Delfinului până la intersecţia cu str. Albatros;
-pe str. Tineretului de la intersecţia cu str. Midiei până la intersecţia cu str. Sănătăţii:
-pe str. Şcolii de la intersecţia cu str. Sănătăţii până la intersecţia cu str. Parcului;
-pe str. Frunzelor de la intersecţia cu str. Rândunelelor până la intersecţia cu str. Mării;
-pe str. Panseluţelor de la intersecţia cu str. Mării până la intersecţia cu str. Rândunelelor.
De asemenea, administraţia locală doreşte transformarea intersecţiei str. Albinelor cu str. Constanţei în intersecţie cu sens giratoriu, montarea a 18 indicatoare de avertizare cu semnificaţia ..Copii” în apropierea unităţilor de învăţământ, precum şi schimbarea priorităţii în intersecţia str. Albinelor cu str. Rândunelelor astfel: drumul cu prioritate va fi str. Rândunelelor dinspre intersecţia cu str. Frunzelor – str. Albinelor spre str. Liliacului şi invers.
În vară, Primăria Năvodari intenţionează închiderea circulaţiei rutiere pe str. Constanei între intersecţia str. Constanţei cu str. Albinelor şi intersecţia str. Constanţei cu str. Midiei în perioada 1 iulie-31 august anul curent, traficul rutier umând a fi deviat pe str. Albinelor.

3 thoughts on “Proiect pentru fluidizarea traficului în Năvodari

  1. Dar pentru pod nu este gandit nici un proiect(bani europeni+primarie)?Iti cam rupi masina ,iar un pod fara denivelari cred ca ar fi mult mai folositor decat indicatoare dublate sau limitatoare de viteza din 50 in 50 de m. sau statui la capul podului.

  2. si trecerea peste calea ferata o se va renova atunci cand ne vor ramane rotile de la masini acolo ca sa nu mai zic ca insalatii de canalizare pe strada plopilor nuferilor (dupa podul de tren) Hotilor

  3. mai bine ati rezolva cu parcarile neregulamentare (sens giratoriu Materna chiar sub semnul de interzicere) si mai ales cu parcarile pe drumurile principale. Din patru benzi de circulatie, doua sunt ocupate cu masinile parcate si cateodata gasesti si cate doua masini parcate in paralel langa aceeasi bordura afectand si banda a doua. Daca ar fi dupa mine eu as interzice definitiv parcarea pe drumurile principale (Albinelor,Randunelelor, Marii, Constantei etc)cu exceptia locurilor amenajate special de primarie cu placute de parcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *