joi, 13 august 2020
Acasă > Administratie > Proiect pentru o nouă încadrare zonală în Năvodari

Proiect pentru o nouă încadrare zonală în Năvodari

Primăria Orașului Năvodari informează cetățenii că pe site-ul instituției se află postat, spre dezbatere publică, un proiect privind încadrarea pe zone a teritoriului administrativ al localității în vederea impozitării pentru anul 2016.

Din nota de fundamentare și expunerea de motive a acestui proiect, reținem că, în urma sesizărilor făcute de către cetățenii orașului, administrația publică locală dorește schimbarea încadrării și inclusiv a cotei de impozitare pentru zona de est a Năvodariului, cu precădere pentru zona Mamaia Sat.

Astfel, conform proiectului, vor trece din zona A în zona B de impozitare, terenurile și clădirile situate pe Platforma Industrială-Portuară Midia,  zona industrială cu societățile desprinse din fostul USAS, și cele din zona în care nu s-au efectuat lucrări prinvind rețele de apă și canalizare și nici de pietruire și asfaltare căi de acces, și anume zona delimitată de Tabăra de copii – Bulevardul Mamaia Nord – Canalul Poarta Albă-Midia Năvodari – Mamaia Sat, ce cuprinde străzile M1-M20, M18A, T1-T17, C1-C6, Aleea M12, Aleea M13, Aleea M14, Aleea T2.

Totodată, pentru zonele în care investițiile în modernizarea infrastructurii și a rețelelor de utilități publice au fost finalizate, prin același proiect se propune schimbarea încadrării în grila de impozitare pentru anul 2016, adică trecerea de la zona B la zona A și, implicit, o creștere a impozitului pentru clădirile și terenurile situate în arealul respectiv.

Străzile care urmează să fie trecută în zona A de impozitare sunt: Grădinilor, Muzicii, Stejarului, Măceșului, Bradului, Teilor, Daliei, Crăiței, Rozelor, Bujorului, Garofiței, Viorelei, Gladiolei, Pinului, aleea Pinului, Mesteacănului, Sălciei, Nucilor, Mălinului, Viilor, Aleea Magnoliei și Intrarea Plopilor.

Acest proiect se află în dezbatere publică și orice opinie argumentată din partea cetățenilor orașului Năvodari poate fi trimisă pe adresa Primăriei.

Sursă foto: claboo media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *