Acasă > Comunicate > “Proiectare şi execuţie: modernizarea ecluzelor, echipamentelor şi instalaţiilor”

“Proiectare şi execuţie: modernizarea ecluzelor, echipamentelor şi instalaţiilor”

COMUNICAT DE PRESĂ

Compania Naţională “Administraţia Canalelor Navigabile”– S.A anunţă demararea procedurii de achiziţie publică pentru atribuirea contractului având ca proiect “Proiectare şi execuţie: modernizarea ecluzelor, echipamentelor şi instalaţiilor”. Procedura de achiziţie publică este o licitaţie deschisă, conform OUG nr 34/2006, modificată şi completată. Anunţurile de intenţie şi participare au fost publicate în JOUE ( Jurnalul Oficial al Uniunii Europene).

Valoarea estimată, a contractului de achiziţie publică este de 722. 224. 977 lei, fără TVA.

La licitaţie s-a depus o singura ofertă din partea unui consorţiu reprezentat de SC ROMENERGO SA Bucuresti, leader de asociere, din care fac parte: DSD NOELL GmbH WURZBURG, SC UTI GRUP SA Bucuresti, SC ARGOS SA Constanţa, SC UTILNAVOREP SA Constanţa.

Cerinţele din caietele de sarcini elaborate de autoritatea contractantă obligă ofertanţii să prezinte echipamente şi tehnologii de ultimă generaţie.

Prin implementarea proiectului se doreşte: mărirea gradului de funcţionare şi siguranţă a ecluzelor, având în vedere că echipamentele şi instalaţiile au durata de viaţă expirată, ele fiind construite în perioada 1975-1984; mărirea capacităţii de trafic naval pe canalele navigabile; eficientizarea activităţii companiei ca urmare a scăderii costurilor de exploatare.

Comisia de evaluare din cadrul CN ACN SA  urmează să îşi îndeplinească atribuţiile de evaluare a ofertei conform prevederilor legale. Valoarea ofertată a contractului de achizitie publica este de 722. 165..712  lei fără TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *