vineri, septembrie 20, 2019
Acasă > Administratie > Proiecte agricole implementate în Ialomița

Proiecte agricole implementate în Ialomița

Zece proiecte care au fost implementate în judeţul Ialomiţa sunt vizitate de către mai mulți reprezentanți ai Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, în cadrul unei campanii de promovare a proiectelor de succes finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală.

Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit desfăşoară o amplă campanie de promovare a proiectelor de succes din ţară, realizate prin Fondul European Agricol de Dezvoltare Rurală. În cadrul campaniei, se vor face vizite la zece proiecte implementate în județul Ialomița.

„Scopul acestor vizite este prezentarea către publicul ţintă a impactului pe care fondurile europene le-au avut în respectivele comunităţi“, a declarat Nicolae Drogeanu, directorul, directorul Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Ialomiţa.

Printre proiectele vizitate se numără ferma de porci de la Gârbovi, ferma de găini de la Grindu, ferma de vaci de lapte de la Gheorghe Lazăr sau centrul de depozitare și prelucrare a orezului, de la Vlădeni.

Redactor: Denisa Stoenescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *